HR I EN
 • Je li mi potrebna dozvola za upravljanjem plovilom kako bih unajmio brod?

  Potrebno je imati dozvolu za upravljanjem plovilom kako biste mogli unajmiti brod. No, ukoliko nemate dozvolu za voditelja brodice i iskustva u plovidbi možete lako unajmiti skipera prilikom rezervacije. U tom slučaju, skiper je odgovoran za plovidbu i sigurnost plovila.

   

  Ukoliko posjedujete dozvolu za voditelja brodice, preporučujemo da unajmite profesionalnog skipera barem jedan dan, u slučaju da ne poznajete područje plovidbe ili ako nemate dovoljno iskustva.

 • Kako mogu rezervirati brod?

  Vrlo jednostavno je rezervirati brod sa Boat4U, kliknite na REZERVIRAJTE i slijedite daljnje upute. Možete nas kontaktirati i putem e-maila, mobitela (+385 99 2752 555) ili poslati nam poruku na WhatsApp kako biste rezervirali brod na željeni datum.

   

  Kako biste potvrdili svoju rezervaciju, potrebno je uplatiti 50% od ukupne cijene najma broda putem bankovnog računa, gotovinom ili kreditnom karticom (VISA, MASTERCARD ili MAESTRO).

   

  Ostalih 50% iznosa od cijene potrebno je platiti (gotovina ili kreditna kartica) na dan najma broda.

 • Koliko unaprijed je potrebno rezervirati brod?

  Kako se ljeto bliži potražnja je sve veća, te da biste rezervirali željene datume najbolje je rezervirati što ranije.

 • Što je uključeno u cijenu najma plovila?

  25% poreza, čišćenje, vez u matičnoj luci, osiguranje, oprema za ronjenje (maske za ronjenje), prsluci za spašavanje.

   

 • Što nije uključeno u cijenu najma plovila?

  Potrošnja goriva, vezovi izvan matične luke, ulaznica za nacionalni park.


  * GORIVO: Nakon najma plovila i prije isporuke plovila u matičnoj luci, klijent ili skiper će napuniti spremnik za gorivo na benzinskoj postaji na razinu goriva kao što je bilo pri prijavi (pun spremnik). Kada nije moguće natočiti gorivo na benzinskoj postaji, potrošnja goriva izračunava se množenjem sati plovidbe tijekom chartera (sati rada motora) s prosječnom potrošnjom goriva. Plaćanje će biti izvršeno u gotovini osobi koja je odgovorna za odjavu. Budite sigurni da sa Boat4U nema skrivenih troškova, svi troškovi su transparentni tijekom postupka rezervacije.

 • U koje vrijeme počinje čarter?

  Obično preporučujemo odlazak između 09:00 i 11:00 kako biste što više iskoristili najam plovila, ali to je u potpunosti na vama! Najam plovila je u trajanju od 8 sati.

 • Koliko traje najam plovila (rasporedi)?

  Dnevni najam:
  CHECK-IN - od 09:00 sati

  CHECK-OUT - do 19:00 sati (prije *zalaska sunca i prije nego što se benzinska postaja zatvori kako bi mogli natočiti gorivo).

   

  Dugoročni najam:
  Vrijeme i dan prijave i odjave bit će određeni u dogovoru sa strankom prije potvrde rezervacije.

   

  * Nije dozvoljena plovila noći za sve brodove koji su u najmu.

 • Trebam li platiti polog?

  Najam plovila bez skipera zahtjeva polog koji se ostavlja prilikom prijave (u gotovini ili kreditnom karticom) te se isti vraća prilikom odjave. Klijent ostavlja polog (1.000,00 Eur) kao jamstvo da će se svi eventualni gubici ili šteta nastali tijekom najma nadoknaditi. Polog se vraća Klijentu u cijelosti nakon što se utvrdi da je plovilo vraćeno u dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu i neoštećeno. Polog nije obvezan kada se plovilo iznajmljuje sa našim skiperom.

 • Koliko prosječno goriva potroši brod koji želim iznajmiti?

  Svaki brod ima različitu potrošnju goriva. Mi vam možemo dati okvirnu procjenu prilikom rezervacije željenog broda. 

 • Možemo li dovesti djecu na brod?

  Naši brodovi su izrazito stabilni i sigurni za plovidbu, a samim time nema straha za djecu. Na brodu se nalaze odgovarajući prsluci kako za odrasle, tako i za djecu. Djeca su uvijek dobrodošla!

   

   

 • Možemo li ponijeti svoju hranu i piće na brod?

  Klijentima je dozvoljeno ponijeti vlastitu hranu i piće na brod.

 • Brod koji želimo unajmiti je premalen za našu grupu, što možemo učiniti?

  Ukoliko se radi o većoj grupi, možemo za vas organizirati najam dva broda istovremeno. 

 • Kakve zabavne stvari možemo raditi?

  Iskoristite opremu za ronjenje koja se nalazi na vašem brodu i istražite Jadransko more ili možete isprobati paddle board, wakeboard i napuhance.

 • Što ako ne možemo isploviti zbog lošeg vremena?

  Loši vremenski uvjeti su kod nas ljeti vrlo rijetki. Međutim, vrijeme ponekad zna biti prevrtljivo. Ako vaš charter mora biti otkazan zbog lošeg vremena ili neispravnosti broda, učinit ćemo sve da za vas osiguramo neki drugi termin. Ako to nije moguće dobit ćete povrat novca.
   

  * Loše vrijeme znači grubo more i/ili uvjete plovidbe koji mogu predstavljati rizik za plovilo ili putnike; primjenjuje se i u slučaju jake kiše, ali ne slučaju oblačnog vremena bez sunca.