Na jedinstven način upoznajte

Kornate, plažu Sakarun i još mnogo toga!

ZAPRATITE NAS
SKROLAJ ZA VIŠE

O nama

Boat4U je lokalna tvrtka za iznajmljivanje brodova sa sjedištem u Zadru. U ponudi imamo nove te malo drugačije brodove za najam. Nudimo najam brodova sa ili bez skipera, privatne ture te brze transfere.

Naši brodovi su moderni, brzi, ekonomični, jednostavni za upravljanje, te savršeni za brza putovanja između otoka i uživanje u vodenim aktivnostima (wakeboard, tube za vuču, itd.). Vrlo su sigurni i stabilni za plovidbu čak i po "teškom moru" što ih čini pogodnim i za obitelji s djecom. Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo vam rado dati korisne savjete i informacije o skrivenim mjestima u našem prelijepom zadarskom arhipelagu kako bi otkrili sve čari i ljepote našega kraja.
Ne gubite vrijeme i rezervirajte Vaš savršen izlet brodom!

REZERVIRAJTE SADA

Odaberite brod

Najbolje rute NAŠ ODABIR

Nacionalni park Kornati

Poznat kao "nautički raj"

Zaplovite prema Kornatima i Parku prirode Telašćica. Zaplivajte i zaronite u tirkiznom moru okruženi mnogobrojnim ribama. Odmorite se na plaži Lojena, biseru kornatskog arhipelaga. Isprobajte morske specijalitete u tradicionalnim restoranima i konobama smještenim uz samo more.

VIŠE DETALJA

Dugi otok

Avanturistički otok i svima poznata plaža Sakarun

Dok plovite prema Dugom otoku posjetite jedan od tri nekadašnja vojna tunela. Zaronite kod potonulog broda čija unutrašnjost krije mnoge tajne. Razgledajte svjetionik Veli Rat - najviši svjetionik na Jadranskom moru. Odmorite se na plaži Sakarun – jednoj od najpoznatijih plaža u Hrvatskoj. Nastavite svoje putovanje prema manje poznatoj, ali jednako lijepoj plaži Veli Žal. Istražite špilju Golubinka ili se okušajte u skokovima s litice.

VIŠE DETALJA

Savjeti za uživanje

Ponesite kupaći kostim!

Ponesite kupaći kostim kako biste mogli doživjeti najbolje kupanje u životu!

Ne zaboravite kremu za sunčanje!

Ponesite kremu za sunčanje jer sunce je "nemilosrdno" u Hrvatskoj!

Ponesite fotiće!

Napunite svoje fotiće ili mobitele kako biste mogli ovjekovječiti najbolje trenutke!

Pripremite se za zabavu!

Budite spremni za zabavu i mnoštvo pozitivnih iskustava!