Na jedinstven način upoznajte

Kornate, plažu Sakarun i još mnogo toga!

ZAPRATITE NAS
SKROLAJ ZA VIŠE

O nama

Boat4U je lokalna tvrtka za iznajmljivanje brodova sa sjedištem u Zadru. U ponudi imamo jedinstvene, drugačije i nove brodove na našem tržištu, Axopar 28 T-Top i Axopar 24 T-Top. Nudimo najam brodova sa ili bez skipera, privatne ture te brze transfere.

Naši brodovi su moderni, brzi, ekonomočni, jednostavni za upravljanje, te savršeni za brza putovanja između otoka i uživanje u vodenim aktivnostima (wakeboard, tube za vuču, itd.). Vrlo su sigurni i stabilni za plovidbu čak i po "teškom moru" što ih čini pogodnim i za obitelji s djecom. Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo vam rado dati korisne savjete i informacije o skrivenim mjestima u našem prelijepom zadarskom arhipelagu kako bi otkrili sve čari i ljepote našega kraja.
Ne gubite vrijeme i rezervirajte Vaš savršen izlet brodom!

REZERVIRAJTE SADA

Odaberite brod

Najbolje rute NAŠ ODABIR

Nacionalni park Kornati

Poznat kao "nautički raj"

Zaplovite prema Kornatima i Parku prirode Telašćica. Zaplivajte i zaronite u tirkiznom moru okruženi mnogobrojnim ribama. Odmorite se na plaži Lojena, biseru kornatskog arhipelaga. Isprobajte morske specijalitete u tradicionalnim restoranima i konobama smještenim uz samo more.

VIŠE DETALJA

Dugi otok

Avanturistički otok i svima poznata plaža Sakarun

Dok plovite prema Dugom otoku posjetite jedan od tri nekadašnja vojna tunela. Zaronite kod potonulog broda čija unutrašnjost krije mnoge tajne. Razgledajte svjetionik Veli Rat - najviši svjetionik na Jadranskom moru. Odmorite se na plaži Sakarun – jednoj od najpoznatijih plaža u Hrvatskoj. Nastavite svoje putovanje prema manje poznatoj, ali jednako lijepoj plaži Veli Žal. Istražite špilju Golubinka ili se okušajte u skokovima s litice.

VIŠE DETALJA

Savjeti za uživanje

Ponesite kupaći kostim!

Ponesite kupaći kostim kako biste mogli doživjeti najbolje kupanje u životu!

Ne zaboravite kremu za sunčanje!

Ponesite kremu za sunčanje jer sunce je "nemilosrdno" u Hrvatskoj!

Ponesite fotiće!

Napunite svoje fotiće ili mobitele kako biste mogli ovjekovječiti najbolje trenutke!

Pripremite se za zabavu!

Budite spremni za zabavu i mnoštvo pozitivnih iskustava!